Tidenes granola

Ingredienser:

2 kopper havregryn
1/2 kopp pekannøtter
1/2 kopp paranøtter
1 neve kokosflak
2 store ss kokosolje
2 ss agavesirup
2 ss eplejuice
1 ts vaniljeessens
1 neve rosiner

Varm ovnen til 150 grader. Bruk hendene og bland alle ingrediensene unntatt rosiner godt sammen i en bolle. Pass på at kokosoljen blir jevnt fordelt over det hele, dersom den ikke smelter i hendene dine. Legg blandinga utover på et bakebrett, og stek i ca 15 minutter på 150 graders varme. Når blandinga er lett gyllen tar du den ut av ovnen og lar den avkjøles helt. Dryss over noen rosiner og brekk opp blandinga. Oppbevares på et lufttett glass i et par uker.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s